Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14373ISO 7586:1985Beurre — Détermination de l'indice de dispersion de l'eauAtcelts
31880ISO 7889:2003Yaourt — Dénombrement des micro-organismes caractéristiques — Technique de comptage des colonies à 37 degrés CStandarts spēkā
15090ISO 8069:1986Lait sec — Determination de la teneur en acide lactique et en lactates — Méthode enzymatiqueAtcelts
15090ISO 8069:1986Sausais piens - Pienskābes un laktātu satura noteikšana - Fermentatīvā metodeAtcelts
36686ISO 8069:2005Sausais piens - Pienskābes un laktātu satura noteikšanaStandarts spēkā
36686ISO 8069:2005Lait sec — Determination de la teneur en acide lactique et en lactatesStandarts spēkā
15091ISO 8070:1987Lait sec — Détermination des teneurs en sodium et potassium — Méthode par spectrométrie d'émission de flammeAtcelts
15091ISO 8070:1987Sausais piens - Nātrija un kālija satura noteikšana - Liesmas emisijas spektrometriskā metodeAtcelts
44079ISO 8070:2007Milk and milk products — Determination of calcium, sodium, potassium and magnesium contents — Atomic absorption spectrometric methodStandarts spēkā
44079ISO 8070:2007Piens un piena produkti. Kalcija, nātrija, kālija un magnija satura noteikšana. Atomabsorbcijas spektrometrijas metodeStandarts spēkā
Attēlo no 321. līdz 330. no pavisam 559 ieraksta(-iem).