ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14373 | ISO 7586:1985 | Beurre — Détermination de l'indice de dispersion de l'eau | Atcelts |
31880 | ISO 7889:2003 | Yaourt — Dénombrement des micro-organismes caractéristiques — Technique de comptage des colonies à 37 degrés C | Standarts spēkā |
15090 | ISO 8069:1986 | Lait sec — Determination de la teneur en acide lactique et en lactates — Méthode enzymatique | Atcelts |
15090 | ISO 8069:1986 | Sausais piens - Pienskābes un laktātu satura noteikšana - Fermentatīvā metode | Atcelts |
36686 | ISO 8069:2005 | Sausais piens - Pienskābes un laktātu satura noteikšana | Standarts spēkā |
36686 | ISO 8069:2005 | Lait sec — Determination de la teneur en acide lactique et en lactates | Standarts spēkā |
15091 | ISO 8070:1987 | Lait sec — Détermination des teneurs en sodium et potassium — Méthode par spectrométrie d'émission de flamme | Atcelts |
15091 | ISO 8070:1987 | Sausais piens - Nātrija un kālija satura noteikšana - Liesmas emisijas spektrometriskā metode | Atcelts |
44079 | ISO 8070:2007 | Milk and milk products — Determination of calcium, sodium, potassium and magnesium contents — Atomic absorption spectrometric method | Standarts spēkā |
44079 | ISO 8070:2007 | Piens un piena produkti. Kalcija, nātrija, kālija un magnija satura noteikšana. Atomabsorbcijas spektrometrijas metode | Standarts spēkā |
Attēlo no 321. līdz 330. no pavisam 559 ieraksta(-iem).