Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
6356ISO 1737:1985Lait concentré sucré et non sucré — Détermination de la teneur en matière grasse — Méthode gravimétrique (Méthode de référence)Atcelts
13282ISO 6785:2001Piens un piena produkti - Salmonellas spp. noteikšanaAtcelts
21798ISO 13366-3:1997Lait — Dénombrement des cellules somatiques — Partie 3: Méthode fluoro-opto-électroniqueAtcelts
12136ISO 5943:1978Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur en chlorures — Méthode par titrage potentiométriqueAtcelts
88598ISO/DIS 8553Milk — Enumeration of microorganisms — Plate-loop technique at 30 °CAptauja
83618ISO/DIS 9877Milk and milk products — Determination of ashAptauja slēgta
25872ISO 14892:2002Sausais vājpiens - D vitamīna noteikšana pielietojot augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodiStandarts spēkā
55777ISO 6091:2010Sausais piens. Titrējamā skābuma noteikšana (References metode)Standarts spēkā
40465ISO 5543:2004Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Standarts spēkā
38702ISO 14673-1:2004Milk and milk products — Determination of nitrate and nitrite contents — Part 1: Method using cadmium reduction and spectrometryStandarts spēkā
Attēlo no 361. līdz 370. no pavisam 571 ieraksta(-iem).