ISO/TC 34/SC 5
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 36936 | ISO 11814:2002 | Lait sec — Évaluation de l'intensité du traitement thermique — Méthode par chromatographie en phase liquide à haute performance | Standarts spēkā |
| 44079 | ISO 8070:2007 | Piens un piena produkti. Kalcija, nātrija, kālija un magnija satura noteikšana. Atomabsorbcijas spektrometrijas metode | Standarts spēkā |
| 42704 | ISO 11866-2:2005 | Piens un piena produkti. Iespējamā Escherichia coli baktēriju skaitīšana. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas metode pie 44 C, lietojot membrānas | Standarts spēkā |
| 60386 | ISO 8968-4:2016 | Milk and milk products — Determination of nitrogen content — Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method) | Standarts spēkā |
| 64584 | ISO 27105:2016 | Lait et fromages — Détermination de la teneur en lysozyme de blanc d'oeuf par chromatographie liquide haute performance | Standarts spēkā |
| 38702 | ISO 14673-1:2004 | Milk and milk products — Determination of nitrate and nitrite contents — Part 1: Method using cadmium reduction and spectrometry | Standarts spēkā |
| 38703 | ISO 14673-2:2004 | Milk and milk products — Determination of nitrate and nitrite contents — Part 2: Method using segmented flow analysis (Routine method) | Standarts spēkā |
| 53976 | ISO/TS 17193:2011 | Lait — Détermination de l'activité de la lactoperoxydase — Méthode photométrique (Méthode de référence) | Standarts spēkā |
| 46333 | ISO 5545:2008 | Rennet caseins and caseinates — Determination of ash (Reference method) | Standarts spēkā |
| 44069 | ISO 27205:2010 | Produits laitiers fermentés — Levains de cultures bactériennes — Norme de composition | Standarts spēkā |
Attēlo no 381. līdz 390. no pavisam 571 ieraksta(-iem).
