ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
30566 | ISO 5765-2:2002 | Sausais piens, sausie piena maisījumi un kausētais siers - Laktozes satura noteikšana - 2.daļa: Fermentatīvā metode, izmantojot laktozes galaktozes daļu | Standarts spēkā |
44539 | ISO 3356:2009 | Piens. Sārmainās fosfatāzes noteikšana | Standarts spēkā |
46332 | ISO 5544:2008 | Kazeīni. “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
53832 | ISO 14378:2009 | Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
40465 | ISO 5543:2004 | Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Standarts spēkā |
55777 | ISO 6091:2010 | Sausais piens. Titrējamā skābuma noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
61330 | ISO/TS 18083:2013 | Processed cheese products — Calculation of content of added phosphate expressed as phosphorus | Standarts spēkā |
60386 | ISO 8968-4:2016 | Milk and milk products — Determination of nitrogen content — Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method) | Standarts spēkā |
29475 | ISO 3727-3:2003 | Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat content | Standarts spēkā |
31880 | ISO 7889:2003 | Yaourt — Dénombrement des micro-organismes caractéristiques — Technique de comptage des colonies à 37 degrés C | Standarts spēkā |
Attēlo no 381. līdz 390. no pavisam 559 ieraksta(-iem).