Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30566ISO 5765-2:2002Sausais piens, sausie piena maisījumi un kausētais siers - Laktozes satura noteikšana - 2.daļa: Fermentatīvā metode, izmantojot laktozes galaktozes daļuStandarts spēkā
44539ISO 3356:2009Piens. Sārmainās fosfatāzes noteikšanaStandarts spēkā
46332ISO 5544:2008Kazeīni. “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode)Standarts spēkā
53832ISO 14378:2009Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
40465ISO 5543:2004Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Standarts spēkā
55777ISO 6091:2010Sausais piens. Titrējamā skābuma noteikšana (References metode)Standarts spēkā
61330ISO/TS 18083:2013Processed cheese products — Calculation of content of added phosphate expressed as phosphorusStandarts spēkā
60386ISO 8968-4:2016Milk and milk products — Determination of nitrogen content — Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method)Standarts spēkā
29475ISO 3727-3:2003Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat contentStandarts spēkā
31880ISO 7889:2003Yaourt — Dénombrement des micro-organismes caractéristiques — Technique de comptage des colonies à 37 degrés CStandarts spēkā
Attēlo no 381. līdz 390. no pavisam 559 ieraksta(-iem).