Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30566ISO 5765-2:2002Sausais piens, sausie piena maisījumi un kausētais siers - Laktozes satura noteikšana - 2.daļa: Fermentatīvā metode, izmantojot laktozes galaktozes daļuStandarts spēkā
63808ISO/TS 19046-1:2017Fromages — Détermination de la teneur en acide propionique par chromatographie — Partie 1: Méthode par chromatographie en phase gazeuseStandarts spēkā
36686ISO 8069:2005Sausais piens - Pienskābes un laktātu satura noteikšanaStandarts spēkā
41681ISO 5550:2006Kazeīni un kazeināti. Mitruma satura noteikšana (References metode)Standarts spēkā
26677ISO 15323:2002Sausā piena olbaltumvielu produkti - Slāpekļa šķīdības indeksa noteikšanaStandarts spēkā
42071ISO 8262-2:2005Milk products and milk-based foods — Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) — Part 2: Edible ices and ice-mixesStandarts spēkā
42703ISO 11866-1:2005Piens un piena produkti. Iespējamā Escherichia coli baktēriju skaitīšana. 1.daļa: Visbiežāk izmantojamā ciparu metode, lietojot 4-metilumbelliferil beta-D- glikuronīdu (MUG)Standarts spēkā
53830ISO 12080-1:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 1. daļa: Kolorimetriskā metodeStandarts spēkā
46333ISO 5545:2008Rennet caseins and caseinates — Determination of ash (Reference method)Standarts spēkā
70899ISO 21422:2018Milk, milk products, infant formula and adult nutritionals — Determination of chloride — Potentiometric titration methodStandarts spēkā
Attēlo no 391. līdz 400. no pavisam 571 ieraksta(-iem).