Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
40464ISO 2920:2004Whey cheese — Determination of dry matter (Reference method)Standarts spēkā
63808ISO/TS 19046-1:2017Fromages — Détermination de la teneur en acide propionique par chromatographie — Partie 1: Méthode par chromatographie en phase gazeuseStandarts spēkā
55373ISO 15174:2012Milk and milk products — Microbial coagulants — Determination of total milk-clotting activityStandarts spēkā
75146ISO 16297:2020Milk — Bacterial count — Protocol for the evaluation of alternative methodsStandarts spēkā
52690ISO 13082:2011Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de lipase de la préparation de lipase prégastriqueStandarts spēkā
36686ISO 8069:2005Sausais piens - Pienskābes un laktātu satura noteikšanaStandarts spēkā
44079ISO 8070:2007Milk and milk products — Determination of calcium, sodium, potassium and magnesium contents — Atomic absorption spectrometric methodStandarts spēkā
42701ISO 8967:2005Sausais piens un sausā piena produkti. Masas blīvuma noteikšanaStandarts spēkā
40259ISO 13366-1:2008Lait — Dénombrement des cellules somatiques — Partie 1: Méthode au microscope (Méthode de référence)Standarts spēkā
53831ISO 12080-2:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
Attēlo no 441. līdz 450. no pavisam 562 ieraksta(-iem).