Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
46334ISO 5547:2008Caseins — Determination of free acidity (Reference method)Standarts spēkā
68613ISO 20647:2015Infant formula and adult nutritionals — Determination of total iodine — Inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS)Standarts spēkā
56815ISO 6731:2010Milk, cream and evaporated milk — Determination of total solids content (Reference method)Standarts spēkā
36878ISO 13580:2005Yaourt — Détermination de la teneur totale en matières solides (Méthode de référence)Standarts spēkā
53831ISO 12080-2:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
70899ISO 21422:2018Milk, milk products, infant formula and adult nutritionals — Determination of chloride — Potentiometric titration methodStandarts spēkā
46333ISO 5545:2008Rennet caseins and caseinates — Determination of ash (Reference method)Standarts spēkā
36612ISO 23058:2006Lait et produits laitiers — Présures ovines et caprines — Détermination de l'activité totale de coagulation du laitStandarts spēkā
53830ISO 12080-1:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 1. daļa: Kolorimetriskā metodeStandarts spēkā
72284ISO 17678:2019Lait et produits laitiers — Détermination de la pureté des matières grasses laitières par analyse chromatographique en phase gazeuse des triglycéridesStandarts spēkā
Attēlo no 511. līdz 520. no pavisam 562 ieraksta(-iem).