Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11599ISO/WD 5534Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur en matière sèche (Méthode de référence)Izstrādē
11614ISO/WD 5548Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en lactose — Méthode photométriqueIzstrādē
36877ISO/WD 5550Caseins and caseinates — Determination of water content (Reference method)Izstrādē
12138ISO/WD 5943Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur en chlorures — Méthode par titrage potentiométriqueIzstrādē
29747ISO/WD 6610Milk and milk products — Enumeration of colony-forming units of micro-organisms — Colony-count technique at 30 degrees CIzstrādē
13883ISO/WD 7238Butter — Determination of pH of the serum — Potentiometric methodIzstrādē
38485ISO/WD 8070Milk and milk products — Determination of calcium, sodium, potassium and magnesium contents — Atomic absorption spectrometric methodIzstrādē
32092ISO/WD 8197Milk and milk products — Sampling — Inspection by variablesIzstrādē
36875ISO/WD 8260Milk and milk products - Determination of polychlorinated biphenyl contents - Method using capillary gas-liquid chromatography with electron-capture detectionIzstrādē
84531LVS ISO 22935-1:2024Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 1.daļa: Vispārīgās vadlīnijas vērtētāju uzaicināšanai, atlasei, apmācībai un uzraudzībaiStandarts spēkā
Attēlo no 551. līdz 560. no pavisam 562 ieraksta(-iem).