Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
46332ISO 5544:2008Kazeīni. “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode)Standarts spēkā
53832ISO 14378:2009Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
52690ISO 13082:2011Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de lipase de la préparation de lipase prégastriqueStandarts spēkā
55778ISO 6732:2010Milk and milk products — Determination of iron content — Spectrometric method (Reference method)Standarts spēkā
35220ISO 8851-3:2004Beurre — Détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse (Méthodes de routine) — Partie 3: Calcul de la teneur en matière grasseStandarts spēkā
81032ISO/FDIS 7889Yoghurt — Enumeration of characteristic microorganisms — Colony-count techniqueStandarts spēkā
40465ISO 5543:2004Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode)Standarts spēkā
55777ISO 6091:2010Sausais piens. Titrējamā skābuma noteikšana (References metode)Standarts spēkā
31671ISO 17997-2:2004Lait — Détermination de la teneur en azote de caséine — Partie 2: Méthode directeStandarts spēkā
85170ISO/TS 17996:2023Cheese — Determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rateStandarts spēkā
Attēlo no 551. līdz 560. no pavisam 571 ieraksta(-iem).