ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
44509 | ISO 3889:2006 | Lait et produits laitiers — Spécifications des fioles d'extraction de la matière grasse, type Mojonnier | Standarts spēkā |
75488 | ISO 14501:2021 | Milk and milk powder — Determination of aflatoxin M1 content — Clean-up by immunoaffinity chromatography and determination by high-performance liquid chromatography | Standarts spēkā |
28897 | ISO 15884:2002 | Matières grasses du lait — Préparation des esters méthyliques d'acides gras | Standarts spēkā |
25872 | ISO 14892:2002 | Sausais vājpiens - D vitamīna noteikšana pielietojot augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodi | Standarts spēkā |
29475 | ISO 3727-3:2003 | Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat content | Standarts spēkā |
60386 | ISO 8968-4:2016 | Milk and milk products — Determination of nitrogen content — Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method) | Standarts spēkā |
29865 | ISO 16305:2005 | Butter — Determination of firmness | Standarts spēkā |
40469 | ISO 8086:2004 | Usine laitière — Conditions sanitaires — Directives générales pour les méthodes de contrôle et d'échantillonnage | Standarts spēkā |
42069 | ISO 8156:2005 | Dried milk and dried milk products — Determination of insolubility index | Standarts spēkā |
Attēlo no 551. līdz 559. no pavisam 559 ieraksta(-iem).