Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
44509ISO 3889:2006Lait et produits laitiers — Spécifications des fioles d'extraction de la matière grasse, type MojonnierStandarts spēkā
75488ISO 14501:2021Milk and milk powder — Determination of aflatoxin M1 content — Clean-up by immunoaffinity chromatography and determination by high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
28897ISO 15884:2002Matières grasses du lait — Préparation des esters méthyliques d'acides grasStandarts spēkā
25872ISO 14892:2002Sausais vājpiens - D vitamīna noteikšana pielietojot augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodiStandarts spēkā
29475ISO 3727-3:2003Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat contentStandarts spēkā
60386ISO 8968-4:2016Milk and milk products — Determination of nitrogen content — Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method)Standarts spēkā
29865ISO 16305:2005Butter — Determination of firmnessStandarts spēkā
40469ISO 8086:2004Usine laitière — Conditions sanitaires — Directives générales pour les méthodes de contrôle et d'échantillonnageStandarts spēkā
42069ISO 8156:2005Dried milk and dried milk products — Determination of insolubility indexStandarts spēkā
Attēlo no 551. līdz 559. no pavisam 559 ieraksta(-iem).