ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
42703 | ISO 11866-1:2005 | Piens un piena produkti. Iespējamā Escherichia coli baktēriju skaitīšana. 1.daļa: Visbiežāk izmantojamā ciparu metode, lietojot 4-metilumbelliferil beta-D- glikuronīdu (MUG) | Standarts spēkā |
84531 | LVS ISO 22935-1:2024 | Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 1.daļa: Vispārīgās vadlīnijas vērtētāju uzaicināšanai, atlasei, apmācībai un uzraudzībai | Standarts spēkā |
42071 | ISO 8262-2:2005 | Milk products and milk-based foods — Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) — Part 2: Edible ices and ice-mixes | Standarts spēkā |
33420 | ISO 18329:2004 | Lait et produits laitiers — Détermination de la teneur en furosine — Méthode par chromatographie liquide à haute performance en phase inverse par paire d'ions | Standarts spēkā |
35890 | ISO 14377:2002 | Canned evaporated milk — Determination of tin content — Method using graphite furnace atomic absorption spectrometry | Standarts spēkā |
38038 | ISO 12078:2006 | Matières grasses laitières anhydres — Détermination de la composition stérolique par chromatographie en phase gazeuse (Méthode de référence) | Standarts spēkā |
53828 | ISO 11865:2009 | Lait entier instantané en poudre — Détermination du nombre de taches blanches | Standarts spēkā |
26677 | ISO 15323:2002 | Sausā piena olbaltumvielu produkti - Slāpekļa šķīdības indeksa noteikšana | Standarts spēkā |
Attēlo no 561. līdz 568. no pavisam 568 ieraksta(-iem).