Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
84531LVS ISO 22935-1:2024Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 1.daļa: Vispārīgās vadlīnijas vērtētāju uzaicināšanai, atlasei, apmācībai un uzraudzībaiStandarts spēkā
31883ISO 11285:2004Milk — Determination of lactulose content — Enzymatic methodStandarts spēkā
84532LVS ISO 22935-2:2024Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 2.daļa: Metodes sensorai vērtēšanaiStandarts spēkā
79391ISO 29981:2024Produits laitiers — Dénombrement des bifidobacteria présumés — Technique par comptage des coloniesStandarts spēkā
85718ISO 11816-1:2024Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline — Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de laitStandarts spēkā
40473ISO 6611:2004Lait et produits laitiers — Dénombrement des unités formant colonie de levures et/ou moisissures — Comptage des colonies à 25 degrés CStandarts spēkā
25872ISO 14892:2002Sausais vājpiens - D vitamīna noteikšana pielietojot augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodiStandarts spēkā
85719ISO 11816-2:2024Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline — Partie 2: Méthode fluorimétrique pour le fromageStandarts spēkā
38702ISO 14673-1:2004Milk and milk products — Determination of nitrate and nitrite contents — Part 1: Method using cadmium reduction and spectrometryStandarts spēkā
42704ISO 11866-2:2005Piens un piena produkti. Iespējamā Escherichia coli baktēriju skaitīšana. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas metode pie 44 C, lietojot membrānasStandarts spēkā
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 568 ieraksta(-iem).