Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
31670ISO 17997-1:2004Lait — Détermination de la teneur en azote de caséine — Partie 1: Méthode indirecte (Méthode de référence)Standarts spēkā
65935ISO 19662:2018Lait — Détermination de la teneur en matière grasse — Méthode acido-butyrométrique (méthode de Gerber)Standarts spēkā
38486ISO 17792:2006Milk, milk products and mesophilic starter cultures — Enumeration of citrate-fermenting lactic acid bacteria — Colony-count technique at 25 degrees CStandarts spēkā
40260ISO 13366-2:2006Milk — Enumeration of somatic cells — Part 2: Guidance on the operation of fluoro-opto-electronic countersStandarts spēkā
84531LVS ISO 22935-1:2024Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 1.daļa: Vispārīgās vadlīnijas vērtētāju uzaicināšanai, atlasei, apmācībai un uzraudzībaiStandarts spēkā
84532LVS ISO 22935-2:2024Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 2.daļa: Metodes sensorai vērtēšanaiStandarts spēkā
85718ISO 11816-1:2024Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline — Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de laitStandarts spēkā
85719ISO 11816-2:2024Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline — Partie 2: Méthode fluorimétrique pour le fromageStandarts spēkā
55778ISO 6732:2010Milk and milk products — Determination of iron content — Spectrometric method (Reference method)Standarts spēkā
31671ISO 17997-2:2004Lait — Détermination de la teneur en azote de caséine — Partie 2: Méthode directeStandarts spēkā
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 571 ieraksta(-iem).