ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
84531 | LVS ISO 22935-1:2024 | Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 1.daļa: Vispārīgās vadlīnijas vērtētāju uzaicināšanai, atlasei, apmācībai un uzraudzībai | Standarts spēkā |
31883 | ISO 11285:2004 | Milk — Determination of lactulose content — Enzymatic method | Standarts spēkā |
84532 | LVS ISO 22935-2:2024 | Piens un piena produkti. Sensorā analīze. 2.daļa: Metodes sensorai vērtēšanai | Standarts spēkā |
79391 | ISO 29981:2024 | Produits laitiers — Dénombrement des bifidobacteria présumés — Technique par comptage des colonies | Standarts spēkā |
85718 | ISO 11816-1:2024 | Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline — Partie 1: Méthode fluorimétrique pour le lait et les boissons à base de lait | Standarts spēkā |
40473 | ISO 6611:2004 | Lait et produits laitiers — Dénombrement des unités formant colonie de levures et/ou moisissures — Comptage des colonies à 25 degrés C | Standarts spēkā |
25872 | ISO 14892:2002 | Sausais vājpiens - D vitamīna noteikšana pielietojot augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodi | Standarts spēkā |
85719 | ISO 11816-2:2024 | Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline — Partie 2: Méthode fluorimétrique pour le fromage | Standarts spēkā |
38702 | ISO 14673-1:2004 | Milk and milk products — Determination of nitrate and nitrite contents — Part 1: Method using cadmium reduction and spectrometry | Standarts spēkā |
42704 | ISO 11866-2:2005 | Piens un piena produkti. Iespējamā Escherichia coli baktēriju skaitīšana. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas metode pie 44 C, lietojot membrānas | Standarts spēkā |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 568 ieraksta(-iem).