ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
11614 | ISO/WD 5548 | Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en lactose — Méthode photométrique | Izstrādē |
8749 | ISO/WD 3432 | Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for the Van Gulik method | Izstrādē |
12139 | ISO/CD 5944 | Lait sec — Recherche des staphylocoques à coagulase positive — Méthode de référence | Izstrādē |
7359 | ISO/WD 2446 | Lait — Détermination de la teneur en matières grasses (Méthode pratique) | Izstrādē |
16864 | ISO/CD 9232 | Yoghurt — Detection of characteristic micro-organisms | Izstrādē |
36974 | ISO/NP 9231 | Milk and milk products — Determination of benzoic and sorbic acid content | Izstrādē |
13883 | ISO/WD 7238 | Butter — Determination of pH of the serum — Potentiometric method | Izstrādē |
87996 | ISO/PWI 24692 | Titre manque | Izstrādē |
38274 | ISO/WD 17193-2 | Milk — Determination of the lactoperoxidase activity — Part 2: Reflectrometric method | Izstrādē |
92624 | ISO/NP 26108 | Ice cream — Determination of melting resistance of ice cream | Izstrādē |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 571 ieraksta(-iem).