Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11614ISO/WD 5548Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en lactose — Méthode photométriqueIzstrādē
8749ISO/WD 3432Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for the Van Gulik methodIzstrādē
12139ISO/CD 5944Lait sec — Recherche des staphylocoques à coagulase positive — Méthode de référenceIzstrādē
7359ISO/WD 2446Lait — Détermination de la teneur en matières grasses (Méthode pratique)Izstrādē
16864ISO/CD 9232Yoghurt — Detection of characteristic micro-organismsIzstrādē
36974ISO/NP 9231Milk and milk products — Determination of benzoic and sorbic acid contentIzstrādē
13883ISO/WD 7238Butter — Determination of pH of the serum — Potentiometric methodIzstrādē
87996ISO/PWI 24692Titre manqueIzstrādē
38274ISO/WD 17193-2Milk — Determination of the lactoperoxidase activity — Part 2: Reflectrometric methodIzstrādē
92624ISO/NP 26108Ice cream — Determination of melting resistance of ice creamIzstrādē
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 571 ieraksta(-iem).