Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
42069ISO 8156:2005Sausais piens un sausā piena produkti - Nešķīdības indeksa noteikšanaStandarts spēkā
40472ISO 5538:2004Milk and milk products — Sampling — Inspection by attributesStandarts spēkā
29475ISO 3727-3:2003Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat contentStandarts spēkā
31880ISO 7889:2003Yaourt — Dénombrement des micro-organismes caractéristiques — Technique de comptage des colonies à 37 degrés CStandarts spēkā
74628ISO 9233-1:2018Fromage, croûte de fromage et fromages fondus — Détermination de la teneur en natamycine — Partie 1: Méthode par spectrométrie d'absorption moléculaire pour croûte de fromageStandarts spēkā
50329ISO 9874:2006/Cor 1:2007Milk — Determination of total phosphorus content — Method using molecular absorption spectrometry — Technical Corrigendum 1Standarts spēkā
51019ISO 2446:2008Piens. Tauku satura noteikšanaStandarts spēkā
33764ISO 9232:2003Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)Standarts spēkā
38617ISO 18252:2006Anhydrous milk fat — Determination of sterol composition by gas liquid chromatography (Routine method)Standarts spēkā
55775ISO 11813:2010Milk and milk products — Determination of zinc content — Flame atomic absorption spectrometric methodStandarts spēkā
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 559 ieraksta(-iem).