Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
26524ISO 930:1997Spices and condiments — Determination of acid-insoluble ashStandarts spēkā
26523ISO 973:1999Pimento (allspice) [Pimenta dioica (L.) Merr.], whole or ground — SpecificationStandarts spēkā
22613ISO 13685:1997Ginger and its oleoresins — Determination of the main pungent components (gingerols and shogaols) — Method using high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
22119ISO 6539:1997Cannelle type Sri Lanka, type Seychelles et type Madagascar (Cinnamomum zeylanicum Blume) — SpécificationsAtcelts
22118ISO 6538:1997Cannelle type Chine, type Indonésie et type Viêt-nam [Cinnamomum aromaticum (Nees) syn. Cinnamomum cassia (Nees) ex Blume, Cinnamomum burmanii (C.G. Nees) Blume et Cinnamomum loureirii Nees] — SpécificationsStandarts spēkā
22117ISO 2253:1999Curry powder — SpecificationStandarts spēkā
22116ISO 5565-1:1999Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 1: SpécificationsStandarts spēkā
19183ISO 11178:1995Star anise (Illicium verum Hook. f.) — SpecificationStandarts spēkā
19175ISO 11165:1995Dried sage (Salvia officinalis L.) — SpecificationStandarts spēkā
19174ISO 11164:1995Romarin séché (Rosmarinus officinalis L.) — SpécificationsStandarts spēkā
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 198 ieraksta(-iem).