Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
64707ISO/NP 1208Épices — Détermination des impuretésIzstrādē
83437ISO/NP 9263Titre manqueIzstrādē
86797ISO/NP 5562Turmeric, whole or ground (powdered) — SpecificationIzstrādē
31321ISO/WD 3632-1Saffron (Crocus sativus Linnaeus) — Part 1: SpecificationIzstrādē
46347ISO/NP 10902Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en aflatoxines B1, B2, G1 & G2 — Méthode utilisant la chromatographie liquide à haute performanceIzstrādē
36679ISO/DIS 6576Laurier (Laurus nobilis Linnaeus) — Feuilles entières et brisées — SpécificationsIzstrādē
51515ISO/NP TS 12506Guidelines for the presentation of standards containing specifications of spices and culinary herbsIzstrādē
64706ISO/NP 676Épices — Nomenclature botaniqueIzstrādē
52798ISO 3493:1999/NP Amd 1Vanille — Vocabulaire — Amendement 1Izstrādē
91697ISO/NP 25844Titre manqueIzstrādē
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 198 ieraksta(-iem).