ISO/TC 34/SC 7
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 26967 | ISO 882-2:1993/Cor 1:1996 | Cardamome (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Spécifications — Partie 2: Graines — Rectificatif technique 1 | Standarts spēkā |
| 14075 | ISO 7377:1984 | Juniper berries (Juniperus communis Linnaeus) — Specification | Standarts spēkā |
| 22116 | ISO 5565-1:1999 | Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 1: Spécifications | Standarts spēkā |
| 5854 | ISO 1237:1981 | Graines de moutarde — Spécifications | Standarts spēkā |
| 22118 | ISO 6538:1997 | Cannelle type Chine, type Indonésie et type Viêt-nam [Cinnamomum aromaticum (Nees) syn. Cinnamomum cassia (Nees) ex Blume, Cinnamomum burmanii (C.G. Nees) Blume et Cinnamomum loureirii Nees] — Spécifications | Standarts spēkā |
| 41299 | ISO 6571:2008 | Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) | Standarts spēkā |
| 5269 | ISO 882-1:1993 | Cardamome (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Spécifications — Partie 1: Capsules entières | Standarts spēkā |
| 77637 | ISO 24052:2022 | Épices et condiments — Sumac séché — Spécifications | Standarts spēkā |
| 26523 | ISO 973:1999 | Pimento (allspice) [Pimenta dioica (L.) Merr.], whole or ground — Specification | Standarts spēkā |
| 18712 | ISO 10620:1995 | Marjolaine séchée (Origanum majorana L.) — Spécifications | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 198 ieraksta(-iem).
