Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
85422ISO 18731:2025Épices et condiments — Huile d'assaisonnement de Zanthoxyli pericarpium — SpecificationStandarts spēkā
22613ISO 13685:1997Ginger and its oleoresins — Determination of the main pungent components (gingerols and shogaols) — Method using high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
5854ISO 1237:1981Graines de moutarde — SpécificationsStandarts spēkā
5802ISO 1208:1982Spices and condiments — Determination of filthStandarts spēkā
19183ISO 11178:1995Star anise (Illicium verum Hook. f.) — SpecificationStandarts spēkā
19175ISO 11165:1995Dried sage (Salvia officinalis L.) — SpecificationStandarts spēkā
19174ISO 11164:1995Romarin séché (Rosmarinus officinalis L.) — SpécificationsStandarts spēkā
19173ISO 11163:1995Basilic doux séché (Ocimum basilicum L.) — SpécificationsStandarts spēkā
19172ISO 11162:2001Poivre vert (Piper nigrum L.) en saumure — Spécifications et méthodes d'essaiStandarts spēkā
5629ISO 1108:1992Épices — Détermination de l'extrait éthéré non volatilStandarts spēkā
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 198 ieraksta(-iem).