ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
85422 | ISO 18731:2025 | Épices et condiments — Huile d'assaisonnement de Zanthoxyli pericarpium — Specification | Standarts spēkā |
22613 | ISO 13685:1997 | Ginger and its oleoresins — Determination of the main pungent components (gingerols and shogaols) — Method using high-performance liquid chromatography | Standarts spēkā |
5854 | ISO 1237:1981 | Graines de moutarde — Spécifications | Standarts spēkā |
5802 | ISO 1208:1982 | Spices and condiments — Determination of filth | Standarts spēkā |
19183 | ISO 11178:1995 | Star anise (Illicium verum Hook. f.) — Specification | Standarts spēkā |
19175 | ISO 11165:1995 | Dried sage (Salvia officinalis L.) — Specification | Standarts spēkā |
19174 | ISO 11164:1995 | Romarin séché (Rosmarinus officinalis L.) — Spécifications | Standarts spēkā |
19173 | ISO 11163:1995 | Basilic doux séché (Ocimum basilicum L.) — Spécifications | Standarts spēkā |
19172 | ISO 11162:2001 | Poivre vert (Piper nigrum L.) en saumure — Spécifications et méthodes d'essai | Standarts spēkā |
5629 | ISO 1108:1992 | Épices — Détermination de l'extrait éthéré non volatil | Standarts spēkā |
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 198 ieraksta(-iem).