Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
19173ISO 11163:1995Basilic doux séché (Ocimum basilicum L.) — SpécificationsStandarts spēkā
19174ISO 11164:1995Romarin séché (Rosmarinus officinalis L.) — SpécificationsStandarts spēkā
19175ISO 11165:1995Dried sage (Salvia officinalis L.) — SpecificationStandarts spēkā
19183ISO 11178:1995Star anise (Illicium verum Hook. f.) — SpecificationStandarts spēkā
5802ISO 1208:1982Spices and condiments — Determination of filthStandarts spēkā
5854ISO 1237:1981Graines de moutarde — SpécificationsStandarts spēkā
22613ISO 13685:1997Ginger and its oleoresins — Determination of the main pungent components (gingerols and shogaols) — Method using high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
85422ISO 18731:2025Épices et condiments — Huile d'assaisonnement de Zanthoxyli pericarpium — SpecificationStandarts spēkā
67852ISO 20377:2018Persil séché (Petroselinum crispum) — SpécificationsStandarts spēkā
90408ISO 20377:2018/NP Amd 1Persil séché (Petroselinum crispum) — Spécifications — Amendement 1Izstrādē
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 198 ieraksta(-iem).