ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
5802 | ISO 1208:1982 | Spices and condiments — Determination of filth | Standarts spēkā |
64798 | ISO 3493:2014 | Vanille — Vocabulaire | Standarts spēkā |
4844 | ISO 676:1995 | Spices and condiments — Botanical nomenclature | Standarts spēkā |
8880 | ISO 3513:1995 | Piments enragés (dits "de Cayenne") — Détermination de l'indice Scoville | Standarts spēkā |
36680 | ISO 6577:2002 | Nutmeg, whole or broken, and mace, whole or in pieces (Myristica fragrans Houtt.) — Specification | Standarts spēkā |
40677 | ISO 6465:2009 | Épices — Cumin (Cuminum cyminum L.) — Spécifications | Standarts spēkā |
11631 | ISO 5561:1990 | Black caraway and blond caraway (Carum carvi Linnaeus), whole — Specification | Standarts spēkā |
64797 | ISO 6539:2014 | Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) — Specification | Standarts spēkā |
62701 | ISO 927:2009/Cor 1:2012 | Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1 | Standarts spēkā |
11633 | ISO 5563:1984 | Menthe poivrée (Mentha piperita Linnaeus) séchée — Spécifications | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 198 ieraksta(-iem).