Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
51515ISO/NP TS 12506Guidelines for the presentation of standards containing specifications of spices and culinary herbsIzstrādē
36679ISO/DIS 6576Laurier (Laurus nobilis Linnaeus) — Feuilles entières et brisées — SpécificationsIzstrādē
31321ISO/WD 3632-1Saffron (Crocus sativus Linnaeus) — Part 1: SpecificationIzstrādē
86797ISO/NP 5562Turmeric, whole or ground (powdered) — SpecificationIzstrādē
90404ISO/AWI 882-2Cardamome (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Spécifications — Partie 2: GrainesIzstrādē
90405ISO/AWI 882-1Cardamom (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Specification — Part 1: Whole capsulesIzstrādē
90408ISO 20377:2018/NP Amd 1Persil séché (Petroselinum crispum) — Spécifications — Amendement 1Izstrādē
90399ISO/AWI 7377Juniper berries (Juniperus communis Linnaeus) — SpecificationIzstrādē
Attēlo no 191. līdz 198. no pavisam 198 ieraksta(-iem).