ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
51515 | ISO/NP TS 12506 | Guidelines for the presentation of standards containing specifications of spices and culinary herbs | Izstrādē |
36679 | ISO/DIS 6576 | Laurier (Laurus nobilis Linnaeus) — Feuilles entières et brisées — Spécifications | Izstrādē |
31321 | ISO/WD 3632-1 | Saffron (Crocus sativus Linnaeus) — Part 1: Specification | Izstrādē |
86797 | ISO/NP 5562 | Turmeric, whole or ground (powdered) — Specification | Izstrādē |
90404 | ISO/AWI 882-2 | Cardamome (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Spécifications — Partie 2: Graines | Izstrādē |
90405 | ISO/AWI 882-1 | Cardamom (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Specification — Part 1: Whole capsules | Izstrādē |
90408 | ISO 20377:2018/NP Amd 1 | Persil séché (Petroselinum crispum) — Spécifications — Amendement 1 | Izstrādē |
90399 | ISO/AWI 7377 | Juniper berries (Juniperus communis Linnaeus) — Specification | Izstrādē |
Attēlo no 191. līdz 198. no pavisam 198 ieraksta(-iem).