ISO/TC 34/SC 7
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 11633 | ISO 5563:1984 | Menthe poivrée (Mentha piperita Linnaeus) séchée — Spécifications | Standarts spēkā |
| 19172 | ISO 11162:2001 | Poivre vert (Piper nigrum L.) en saumure — Spécifications et méthodes d'essai | Standarts spēkā |
| 5629 | ISO 1108:1992 | Spices and condiments — Determination of non-volatile ether extract | Standarts spēkā |
| 66815 | ISO 2256:1984/Amd 1:2017 | Dried mint (spearmint) (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) — Specification — Amendment 1 | Standarts spēkā |
| 27746 | ISO 676:1995/Cor 1:1997 | Épices — Nomenclature botanique — Rectificatif technique 1 | Standarts spēkā |
| 62701 | ISO 927:2009/Cor 1:2012 | Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1 | Standarts spēkā |
| 19183 | ISO 11178:1995 | Star anise (Illicium verum Hook. f.) — Specification | Standarts spēkā |
| 26525 | ISO 928:1997 | Épices — Détermination des cendres totales | Standarts spēkā |
| 26523 | ISO 973:1999 | Pimento (allspice) [Pimenta dioica (L.) Merr.], whole or ground — Specification | Standarts spēkā |
| 22116 | ISO 5565-1:1999 | Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 1: Spécifications | Standarts spēkā |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 198 ieraksta(-iem).
