ISO/TC 34/SC 7
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 29155 | ISO 5565-2:1999 | Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 2: Méthodes d'essai | Standarts spēkā |
| 7073 | ISO 2256:1984 | Dried mint (spearmint) (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) — Specification | Standarts spēkā |
| 72280 | ISO 21983:2019 | Lignes directrices pour la récolte, le transport, la séparation des stigmates, le séchage et le stockage du safran avant l'emballage | Standarts spēkā |
| 11636 | ISO 5566:1982 | Curcuma — Détermination du pouvoir colorant — Méthode spectrophotométrique | Standarts spēkā |
| 84723 | ISO 1003:2025 | Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — Specification | Standarts spēkā |
| 26968 | ISO 882-1:1993/Cor 1:1996 | Cardamom (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Specification — Part 1: Whole capsules — Technical Corrigendum 1 | Standarts spēkā |
| 66815 | ISO 2256:1984/Amd 1:2017 | Dried mint (spearmint) (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) — Specification — Amendment 1 | Standarts spēkā |
| 82085 | ISO 5671:2023 | Spices and condiments — Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground — Specification | Standarts spēkā |
| 26524 | ISO 930:1997 | Spices and condiments — Determination of acid-insoluble ash | Standarts spēkā |
| 11627 | ISO 5559:1995 | Oignon déshydraté (Allium cepa Linnaeus) — Spécifications | Standarts spēkā |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 198 ieraksta(-iem).
