Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
29155ISO 5565-2:1999Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 2: Méthodes d'essaiStandarts spēkā
7073ISO 2256:1984Dried mint (spearmint) (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) — SpecificationStandarts spēkā
72280ISO 21983:2019Lignes directrices pour la récolte, le transport, la séparation des stigmates, le séchage et le stockage du safran avant l'emballageStandarts spēkā
11636ISO 5566:1982Curcuma — Détermination du pouvoir colorant — Méthode spectrophotométriqueStandarts spēkā
84723ISO 1003:2025Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — SpecificationStandarts spēkā
26968ISO 882-1:1993/Cor 1:1996Cardamom (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Specification — Part 1: Whole capsules — Technical Corrigendum 1Standarts spēkā
66815ISO 2256:1984/Amd 1:2017Dried mint (spearmint) (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) — Specification — Amendment 1Standarts spēkā
82085ISO 5671:2023Spices and condiments — Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground — SpecificationStandarts spēkā
26524ISO 930:1997Spices and condiments — Determination of acid-insoluble ashStandarts spēkā
11627ISO 5559:1995Oignon déshydraté (Allium cepa Linnaeus) — SpécificationsStandarts spēkā
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 198 ieraksta(-iem).