Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
19011ISO 11027:1993Poivres, oléorésines de poivres — Détermination de la teneur en pipérine — Méthode par chromatographie en phase liquide à haute performanceStandarts spēkā
5802ISO 1208:1982Spices and condiments — Determination of filthStandarts spēkā
64797ISO 6539:2014Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) — SpecificationStandarts spēkā
19183ISO 11178:1995Star anise (Illicium verum Hook. f.) — SpecificationStandarts spēkā
7073ISO 2256:1984Dried mint (spearmint) (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) — SpecificationStandarts spēkā
4844ISO 676:1995Spices and condiments — Botanical nomenclatureStandarts spēkā
26968ISO 882-1:1993/Cor 1:1996Cardamom (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Specification — Part 1: Whole capsules — Technical Corrigendum 1Standarts spēkā
40677ISO 6465:2009Épices — Cumin (Cuminum cyminum L.) — SpécificationsStandarts spēkā
85422ISO 18731:2025Épices et condiments — Huile d'assaisonnement de Zanthoxyli pericarpium — SpecificationStandarts spēkā
71710ISO 939:2021Spices and condiments — Determination of moisture contentStandarts spēkā
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 198 ieraksta(-iem).