Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
76670ISO 16820:2019Sensory analysis — Methodology — Sequential analysisStandarts spēkā
58042ISO 13299:2016Sensory analysis — Methodology — General guidance for establishing a sensory profileStandarts spēkā
72863ISO 11056:2021Sensory analysis — Methodology — Magnitude estimation methodStandarts spēkā
38051ISO 5492:2008Analyse sensorielle — VocabulaireStandarts spēkā
11543ISO 5497:1982Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasibleStandarts spēkā
76669ISO 11132:2021Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panelStandarts spēkā
73557ISO 11136:2014/Amd 1:2020Analyse sensorielle — Méthodologie — Lignes directrices générales pour la réalisation d'épreuves hédoniques effectuées avec des consommateurs dans un espace contrôlé — Amendement 1Standarts spēkā
76666ISO 4120:2021Sensory analysis — Methodology — Triangle testStandarts spēkā
62546ISO 3972:2011/Cor 1:2012Sensory analysis — Methodology — Method of investigating sensitivity of taste — Technical Corrigendum 1Standarts spēkā
50112ISO 11037:2011Sensory analysis — Guidelines for sensory assessment of the colour of productsStandarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 114 ieraksta(-iem).