ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 26855 | ISO/WD 4149 | Green coffee — Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defects | Izstrādē |
| 35895 | ISO/WD 6668 | Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis | Izstrādē |
| 39823 | ISO/WD 6668 | Café vert — Préparation d'un échantillon en vue de l'analyse sensorielle | Izstrādē |
| 28540 | ISO/WD 6668 | Café vert — Préparation d'échantillons en vue d'analyse sensorielle | Izstrādē |
| 26856 | ISO/WD 7532 | Instant coffee — Size analysis | Izstrādē |
| 28400 | ISO/WD 7534 | Café soluble — Détermination de la teneur en matières insolubles | Izstrādē |
Attēlo no 91. līdz 96. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
