Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
18069ISO 10095:1992Kafija - Kofeīna satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeAtcelts
18069ISO 10095:1992Café — Détermination de la teneur en caféine — Méthode par chromatographie liquide à haute performanceAtcelts
18533ISO 10470:1993Café vert — Table de référence des défautsAtcelts
40401ISO 10470:2004Café vert — Table de référence des défautsStandarts spēkā
19270ISO 11292:1995Šķīstošā kafija - Brīvo un kopējo ogļhidrātu satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas anjonu-apmaiņas hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
19270ISO 11292:1995Instant coffee — Determination of free and total carbohydrate contents — Method using high-performance anion-exchange chromatographyStandarts spēkā
19272ISO 11294:1994Café torréfié moulu — Détermination de la teneur en eau — Méthode par détermination de la perte de masse à 103 degrés C (Méthode pratique)Standarts spēkā
20100ISO 11817:1994Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)Standarts spēkā
6042ISO 1446:1978Green coffee — Determination of moisture content (Basic reference method)Atcelts
34008ISO 1446:2001Green coffee — Determination of water content — Basic reference methodStandarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 96 ieraksta(-iem).