ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 18069 | ISO 10095:1992 | Kafija - Kofeīna satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Atcelts |
| 18069 | ISO 10095:1992 | Café — Détermination de la teneur en caféine — Méthode par chromatographie liquide à haute performance | Atcelts |
| 18533 | ISO 10470:1993 | Café vert — Table de référence des défauts | Atcelts |
| 40401 | ISO 10470:2004 | Café vert — Table de référence des défauts | Standarts spēkā |
| 19270 | ISO 11292:1995 | Šķīstošā kafija - Brīvo un kopējo ogļhidrātu satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas anjonu-apmaiņas hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
| 19270 | ISO 11292:1995 | Instant coffee — Determination of free and total carbohydrate contents — Method using high-performance anion-exchange chromatography | Standarts spēkā |
| 19272 | ISO 11294:1994 | Café torréfié moulu — Détermination de la teneur en eau — Méthode par détermination de la perte de masse à 103 degrés C (Méthode pratique) | Standarts spēkā |
| 20100 | ISO 11817:1994 | Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method) | Standarts spēkā |
| 6042 | ISO 1446:1978 | Green coffee — Determination of moisture content (Basic reference method) | Atcelts |
| 34008 | ISO 1446:2001 | Green coffee — Determination of water content — Basic reference method | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
