ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 26856 | ISO/WD 7532 | Instant coffee — Size analysis | Izstrādē |
| 25933 | ISO/WD 15164 | Café — Détermination de la teneur en cellulose brute — Méthode de Scherrer | Izstrādē |
| 33995 | ISO/PWI 4052 | Coffee — Determination of caffeine content (Reference method) | Izstrādē |
| 26855 | ISO/WD 4149 | Green coffee — Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defects | Izstrādē |
| 35895 | ISO/WD 6668 | Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis | Izstrādē |
| 28539 | ISO/WD 1446 | Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de référence fondamentale | Izstrādē |
Attēlo no 91. līdz 96. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
