Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
44606ISO 6666:2011Échantillonnage du café — Sondes pour café vert et café en parcheStandarts spēkā
89687ISO 18862:2025Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using high-performance liquid chromatography with tandem mass spectrometric detection (HPLC-MS/MS) and gas chromatography with mass spectrometric detection (GC-MS) after derivatizationStandarts spēkā
87699ISO 4149:2025Green coffee — Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defectsStandarts spēkā
9786ISO 4072:1982Café vert en sacs — ÉchantillonnageStandarts spēkā
34184ISO 3509:2005Cafés et dérivés — VocabulaireStandarts spēkā
34185ISO 20481:2008Café et dérivés du café — Détermination de la teneur en caféine par chromatographie liquide à haute performance (CLHP) — Méthode de référenceStandarts spēkā
66462ISO 8455:2011/Amd 1:2015Green coffee — Guidelines for storage and transport — Amendment 1Standarts spēkā
87697ISO 6673:2025Green coffee — Determination of loss in mass at 105 °CStandarts spēkā
87695ISO 18794:2025Coffee — Sensory analysis — VocabularyStandarts spēkā
44603ISO 24115:2012Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine methodStandarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 96 ieraksta(-iem).