Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
44704ISO 24114:2011Café soluble — Critères d'authenticitéStandarts spēkā
15655ISO 8460:1987Café soluble — Détermination de la masse volumique sans tassement et après tassementStandarts spēkā
13098ISO 6669:1995Green and roasted coffee — Determination of free-flow bulk density of whole beans (Routine method)Standarts spēkā
74311ISO 22994:2021Extraits de café — Détermination de la teneur en matière sèche des extraits de café — Méthode à sable de Fontainebleau pour les extraits de café liquides ou en pâteStandarts spēkā
44597ISO 20938:2008Instant coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)Standarts spēkā
9205ISO 3726:1983Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressureStandarts spēkā
38375ISO 6673:2003Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees CStandarts spēkā
44601ISO 8455:2011Green coffee — Guidelines for storage and transportStandarts spēkā
44609ISO 6668:2008Café vert — Préparation des échantillons en vue de l'analyse sensorielleStandarts spēkā
19270ISO 11292:1995Instant coffee — Determination of free and total carbohydrate contents — Method using high-performance anion-exchange chromatographyStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 96 ieraksta(-iem).