ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 38375 | ISO 6673:2003 | Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees C | Standarts spēkā |
| 9205 | ISO 3726:1983 | Šķīstošā kafija - Masas zudumu noteikšana pazeminātā spiedienā 70 °C temperatūrā | Standarts spēkā |
| 44597 | ISO 20938:2008 | Instant coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method) | Standarts spēkā |
| 19270 | ISO 11292:1995 | Instant coffee — Determination of free and total carbohydrate contents — Method using high-performance anion-exchange chromatography | Standarts spēkā |
| 74311 | ISO 22994:2021 | Extraits de café — Détermination de la teneur en matière sèche des extraits de café — Méthode à sable de Fontainebleau pour les extraits de café liquides ou en pâte | Standarts spēkā |
| 19270 | ISO 11292:1995 | Šķīstošā kafija - Brīvo un kopējo ogļhidrātu satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas anjonu-apmaiņas hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
| 51009 | ISO 1446:2001/Amd 1:2011 | Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de référence fondamentale — Amendement 1 | Standarts spēkā |
| 89687 | ISO 18862:2025 | Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using high-performance liquid chromatography with tandem mass spectrometric detection (HPLC-MS/MS) and gas chromatography with mass spectrometric detection (GC-MS) after derivatization | Standarts spēkā |
| 66462 | ISO 8455:2011/Amd 1:2015 | Green coffee — Guidelines for storage and transport — Amendment 1 | Standarts spēkā |
| 34185 | ISO 20481:2008 | Café et dérivés du café — Détermination de la teneur en caféine par chromatographie liquide à haute performance (CLHP) — Méthode de référence | Standarts spēkā |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
