Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
38375ISO 6673:2003Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees CStandarts spēkā
9205ISO 3726:1983Šķīstošā kafija - Masas zudumu noteikšana pazeminātā spiedienā 70 °C temperatūrāStandarts spēkā
44597ISO 20938:2008Instant coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)Standarts spēkā
19270ISO 11292:1995Instant coffee — Determination of free and total carbohydrate contents — Method using high-performance anion-exchange chromatographyStandarts spēkā
74311ISO 22994:2021Extraits de café — Détermination de la teneur en matière sèche des extraits de café — Méthode à sable de Fontainebleau pour les extraits de café liquides ou en pâteStandarts spēkā
19270ISO 11292:1995Šķīstošā kafija - Brīvo un kopējo ogļhidrātu satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas anjonu-apmaiņas hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
51009ISO 1446:2001/Amd 1:2011Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de référence fondamentale — Amendement 1Standarts spēkā
89687ISO 18862:2025Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using high-performance liquid chromatography with tandem mass spectrometric detection (HPLC-MS/MS) and gas chromatography with mass spectrometric detection (GC-MS) after derivatizationStandarts spēkā
66462ISO 8455:2011/Amd 1:2015Green coffee — Guidelines for storage and transport — Amendment 1Standarts spēkā
34185ISO 20481:2008Café et dérivés du café — Détermination de la teneur en caféine par chromatographie liquide à haute performance (CLHP) — Méthode de référenceStandarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 96 ieraksta(-iem).