Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14310ISO 7534:1985Café soluble — Détermination des matières insolublesAtcelts
15644ISO 8455:1986Green coffee in bags — Guidance on storage and transportAtcelts
44601ISO 8455:2011Green coffee — Guidelines for storage and transportStandarts spēkā
66462ISO 8455:2011/Amd 1:2015Green coffee — Guidelines for storage and transport — Amendment 1Standarts spēkā
15655ISO 8460:1987Café soluble — Détermination de la masse volumique sans tassement et après tassementStandarts spēkā
16711ISO 9116:1992Café vert — Guide sur les méthodes de spécificationAtcelts
39373ISO 9116:2004Green coffee — Guidelines on methods of specificationAtcelts
87698ISO 9116:2025Green coffee — Guidance on methods of specificationStandarts spēkā
20088ISO/CD 12120Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl FischerIzstrādē
87696ISO/CD 18862Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using HPLC-MS/MS and GC-MS after derivatizationIzstrādē
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 96 ieraksta(-iem).