Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
28400ISO/WD 7534Café soluble — Détermination de la teneur en matières insolublesIzstrādē
26856ISO/WD 7532Instant coffee — Size analysisIzstrādē
26855ISO/WD 4149Green coffee — Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defectsIzstrādē
25935ISO/NP 0Coffee — Determination of fat content — Gravimetric methodIzstrādē
25934ISO/NP 0Titre manqueIzstrādē
25933ISO/WD 15164Café — Détermination de la teneur en cellulose brute — Méthode de ScherrerIzstrādē
24921ISO/WD 3509Coffee and its products — VocabularyIzstrādē
24198ISO/WD 4052Café — Détermination de la teneur en caféine — Méthode de référenceIzstrādē
21439ISO/WD 4072Café vert en sacs — ÉchantillonnageIzstrādē
20100ISO 11817:1994Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)Standarts spēkā
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 96 ieraksta(-iem).