ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 28400 | ISO/WD 7534 | Café soluble — Détermination de la teneur en matières insolubles | Izstrādē |
| 26856 | ISO/WD 7532 | Instant coffee — Size analysis | Izstrādē |
| 26855 | ISO/WD 4149 | Green coffee — Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defects | Izstrādē |
| 25935 | ISO/NP 0 | Coffee — Determination of fat content — Gravimetric method | Izstrādē |
| 25934 | ISO/NP 0 | Titre manque | Izstrādē |
| 25933 | ISO/WD 15164 | Café — Détermination de la teneur en cellulose brute — Méthode de Scherrer | Izstrādē |
| 24921 | ISO/WD 3509 | Coffee and its products — Vocabulary | Izstrādē |
| 24198 | ISO/WD 4052 | Café — Détermination de la teneur en caféine — Méthode de référence | Izstrādē |
| 21439 | ISO/WD 4072 | Café vert en sacs — Échantillonnage | Izstrādē |
| 20100 | ISO 11817:1994 | Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method) | Standarts spēkā |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
