ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 44604 | ISO/CD 3509 | Coffee and coffee products — Vocabulary | Izstrādē |
| 9206 | ISO/CD 3726 | Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure | Izstrādē |
| 28541 | ISO/CD 4150 | Café vert — Analyse granulométrique — Tamisage manuel | Izstrādē |
| 13100 | ISO/CD 6672 | Coffee — Determination of chlorinated solvent residues — Gas chromatographic method | Izstrādē |
| 30992 | ISO/DIS 10470 | Café vert — Table de référence des défauts | Izstrādē |
| 28650 | ISO/DIS 6670-1 | Instant coffee in cases with liners — Sampling — Part 1: Units up to and including 50 kg | Izstrādē |
| 25934 | ISO/NP 0 | Titre manque | Izstrādē |
| 25935 | ISO/NP 0 | Coffee — Determination of fat content — Gravimetric method | Izstrādē |
| 39824 | ISO/NP 20938 | Café instantané — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl Fischer (Méthode de référence) | Izstrādē |
| 78687 | ISO/NP 24386 | Coffee — Determination of caffeine content | Standarts spēkā |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
