Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
44604ISO/CD 3509Coffee and coffee products — VocabularyIzstrādē
9206ISO/CD 3726Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressureIzstrādē
28541ISO/CD 4150Café vert — Analyse granulométrique — Tamisage manuelIzstrādē
13100ISO/CD 6672Coffee — Determination of chlorinated solvent residues — Gas chromatographic methodIzstrādē
30992ISO/DIS 10470Café vert — Table de référence des défautsIzstrādē
28650ISO/DIS 6670-1Instant coffee in cases with liners — Sampling — Part 1: Units up to and including 50 kgIzstrādē
25934ISO/NP 0Titre manqueIzstrādē
25935ISO/NP 0Coffee — Determination of fat content — Gravimetric methodIzstrādē
39824ISO/NP 20938Café instantané — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl Fischer (Méthode de référence)Izstrādē
78687ISO/NP 24386Coffee — Determination of caffeine contentStandarts spēkā
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 96 ieraksta(-iem).