Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
9914ISO 4150:1991Café vert — Analyse granulométrique — Tamisage manuelAtcelts
44602ISO 4150:2011Green coffee or raw coffee — Size analysis — Manual and machine sievingStandarts spēkā
13096ISO 6667:1985Green coffee — Determination of proportion of insect-damaged beansStandarts spēkā
63615ISO 18862:2016Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using HPLC-MS/MS and GC-MS after derivatizationStandarts spēkā
34008ISO 1446:2001Green coffee — Determination of water content — Basic reference methodStandarts spēkā
19272ISO 11294:1994Café torréfié moulu — Détermination de la teneur en eau — Méthode par détermination de la perte de masse à 103 degrés C (Méthode pratique)Standarts spēkā
19270ISO 11292:1995Instant coffee — Determination of free and total carbohydrate contents — Method using high-performance anion-exchange chromatographyStandarts spēkā
63404ISO 18794:2018Café — Analyse sensorielle — VocabulaireStandarts spēkā
36182ISO 6670:2002Café soluble — Méthode d'échantillonnage pour emballages en vrac avec doublureStandarts spēkā
40401ISO 10470:2004Café vert — Table de référence des défautsStandarts spēkā
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 96 ieraksta(-iem).