Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
20088ISO/CD 12120Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl FischerIzstrādē
19272ISO 11294:1994Café torréfié moulu — Détermination de la teneur en eau — Méthode par détermination de la perte de masse à 103 degrés C (Méthode pratique)Standarts spēkā
19271ISO/WD 11293Café torrefié — Essai de tasseIzstrādē
19270ISO 11292:1995Šķīstošā kafija - Brīvo un kopējo ogļhidrātu satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas anjonu-apmaiņas hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
19270ISO 11292:1995Instant coffee — Determination of free and total carbohydrate contents — Method using high-performance anion-exchange chromatographyStandarts spēkā
19269ISO/WD 11291Café soluble — Détermination du profil d'hydrate de carbone libre — Méthode par chromatographie en phase gazeuseIzstrādē
18533ISO 10470:1993Café vert — Table de référence des défautsAtcelts
18069ISO 10095:1992Café — Détermination de la teneur en caféine — Méthode par chromatographie liquide à haute performanceAtcelts
18069ISO 10095:1992Kafija - Kofeīna satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeAtcelts
16711ISO 9116:1992Café vert — Guide sur les méthodes de spécificationAtcelts
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 96 ieraksta(-iem).