Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
38375ISO 6673:2003Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees CStandarts spēkā
74311ISO 22994:2021Extraits de café — Détermination de la teneur en matière sèche des extraits de café — Méthode à sable de Fontainebleau pour les extraits de café liquides ou en pâteStandarts spēkā
78687ISO/NP 24386Coffee — Determination of caffeine contentStandarts spēkā
44704ISO 24114:2011Café soluble — Critères d'authenticitéStandarts spēkā
9205ISO 3726:1983Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressureStandarts spēkā
87698ISO 9116:2025Green coffee — Guidance on methods of specificationStandarts spēkā
89687ISO 18862:2025Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using high-performance liquid chromatography with tandem mass spectrometric detection (HPLC-MS/MS) and gas chromatography with mass spectrometric detection (GC-MS) after derivatizationStandarts spēkā
87699ISO 4149:2025Green coffee — Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defectsStandarts spēkā
19272ISO 11294:1994Café torréfié moulu — Détermination de la teneur en eau — Méthode par détermination de la perte de masse à 103 degrés C (Méthode pratique)Standarts spēkā
44603ISO 24115:2012Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine methodStandarts spēkā
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 96 ieraksta(-iem).