ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 44609 | ISO 6668:2008 | Café vert — Préparation des échantillons en vue de l'analyse sensorielle | Standarts spēkā |
| 44704 | ISO 24114:2011 | Café soluble — Critères d'authenticité | Standarts spēkā |
| 51009 | ISO 1446:2001/Amd 1:2011 | Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de référence fondamentale — Amendement 1 | Standarts spēkā |
| 63404 | ISO 18794:2018 | Café — Analyse sensorielle — Vocabulaire | Standarts spēkā |
| 63615 | ISO 18862:2016 | Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using HPLC-MS/MS and GC-MS after derivatization | Standarts spēkā |
| 66462 | ISO 8455:2011/Amd 1:2015 | Green coffee — Guidelines for storage and transport — Amendment 1 | Standarts spēkā |
| 74311 | ISO 22994:2021 | Extraits de café — Détermination de la teneur en matière sèche des extraits de café — Méthode à sable de Fontainebleau pour les extraits de café liquides ou en pâte | Standarts spēkā |
| 74672 | ISO 23134:2022 | Coffee and coffee products — Determination of particle size of ground roasted coffee — Horizontal sieving motion method using circular brushes | Standarts spēkā |
| 78687 | ISO/NP 24386 | Coffee — Determination of caffeine content | Standarts spēkā |
| 87695 | ISO 18794:2025 | Coffee — Sensory analysis — Vocabulary | Standarts spēkā |
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
