ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 13095 | ISO 6666:1983 | Sondes à café | Atcelts |
| 9914 | ISO 4150:1991 | Café vert — Analyse granulométrique — Tamisage manuel | Atcelts |
| 9913 | ISO 4150:1980 | Café vert — Analyse granulométrique — Tamisage manuel | Atcelts |
| 9912 | ISO 4149:1980 | Green coffee — Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defects | Atcelts |
| 9786 | ISO 4072:1982 | Café vert en sacs — Échantillonnage | Standarts spēkā |
| 9756 | ISO 4052:1983 | Kafija - Kofeīna satura noteikšana (references metode) | Atcelts |
| 9756 | ISO 4052:1983 | Cafés — Détermination de la teneur en caféine — Méthode de référence | Atcelts |
| 9206 | ISO/CD 3726 | Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure | Izstrādē |
| 9205 | ISO 3726:1983 | Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure | Standarts spēkā |
| 9205 | ISO 3726:1983 | Šķīstošā kafija - Masas zudumu noteikšana pazeminātā spiedienā 70 °C temperatūrā | Standarts spēkā |
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
