Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13095ISO 6666:1983Sondes à caféAtcelts
9914ISO 4150:1991Café vert — Analyse granulométrique — Tamisage manuelAtcelts
9913ISO 4150:1980Café vert — Analyse granulométrique — Tamisage manuelAtcelts
9912ISO 4149:1980Green coffee — Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defectsAtcelts
9786ISO 4072:1982Café vert en sacs — ÉchantillonnageStandarts spēkā
9756ISO 4052:1983Kafija - Kofeīna satura noteikšana (references metode)Atcelts
9756ISO 4052:1983Cafés — Détermination de la teneur en caféine — Méthode de référenceAtcelts
9206ISO/CD 3726Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressureIzstrādē
9205ISO 3726:1983Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressureStandarts spēkā
9205ISO 3726:1983Šķīstošā kafija - Masas zudumu noteikšana pazeminātā spiedienā 70 °C temperatūrāStandarts spēkā
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 96 ieraksta(-iem).