ISO/TC 34/SC 17
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
39834 | ISO/TS 22003:2007 | Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems | Atcelts |
39834 | ISO/TS 22003:2007 | Pārtikas drošuma pārvaldības sistēmas. Prasības institūcijām, kuras veic pārtikas drošuma pārvaldības sistēmu auditu un sertifikāciju | Atcelts |
60992 | ISO 22004:2014 | Systèmes de management de la sécurité des denrées alimentaires — Recommandations pour l'application de l'ISO 22000 | Atcelts |
60605 | ISO/TS 22003:2013 | Pārtikas drošuma pārvaldības sistēmas. Prasības institūcijām, kuras veic pārtikas drošuma pārvaldības sistēmu auditu un sertifikāciju | Atcelts |
39835 | ISO/TS 22004:2005 | Pārtikas drošības pārvaldības sistēmas. Ieteikumi ISO 22000:2005 lietošanai | Atcelts |
66126 | ISO/TS 22002-6:2016 | Prerequisite programmes on food safety — Part 6: Feed and animal food production | Atcelts |
44001 | ISO/TS 22002-1:2009 | Programmes prérequis pour la sécurité des denrées alimentaires — Partie 1: Fabrication des denrées alimentaires | Atcelts |
83536 | ISO 22002-100:2025 | Prerequisite programmes on food safety — Part 100: Requirements for the food, feed and packaging supply chain | Standarts spēkā |
83537 | ISO 22002-7:2025 | Prerequisite programmes on food safety — Part 7: Retail and wholesale | Standarts spēkā |
83542 | ISO 22002-4:2025 | Programmes prérequis pour la sécurité des denrées alimentaires — Partie 4: Fabrication des emballages destinés aux denrées alimentaires | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 30 ieraksta(-iem).