ISO/TC 147/SC 2
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
15249 | ISO 8165-1:1992 | Qualité de l'eau — Dosage des phénols monovalents sélectionnés — Partie 1: Méthode par chromatographie en phase gazeuse après enrichissement par extraction | Standarts spēkā |
15249 | ISO 8165-1:1992 | Ūdens kvalitāte - Atsevišķu vienvērtīgo fenolu noteikšana - 1.daļa: Gāzu hromatogrāfijas metode pēc ekstrakcijas | Standarts spēkā |
15250 | ISO 8165-2:1999 | Qualité de l'eau — Dosage des phénols monovalents sélectionnés — Partie 2: Méthode par dérivatisation et chromatographie en phase gazeuse | Standarts spēkā |
15348 | ISO 8245:1987 | Qualité de l'eau — Guide pour le dosage du carbone organique total (COT) | Atcelts |
15408 | ISO 8288:1986 | Qualité de l'eau — Dosage du cobalt, nickel, cuivre, zinc, cadmium et plomb — Méthodes par spectrométrie d'absorption atomique avec flamme | Standarts spēkā |
15408 | ISO 8288:1986 | Ūdens kvalitāte - Kobalta, niķeļa, vara, cinka, kadmija un svina noteikšana - Liesmas atomu absorbcijas spektrometriskās metodes | Standarts spēkā |
15664 | ISO 8466-1:1990 | Ūdens kvalitāte - Kalibrēšana, analītisko metožu novērtēšana un izpildījuma raksturlielumu noteikšana - 1.daļa: Lineārās kalibrēšanas funkcijas statistiska novērtēšana | Standarts spēkā |
15664 | ISO 8466-1:1990 | Water quality — Calibration and evaluation of analytical methods and estimation of performance characteristics — Part 1: Statistical evaluation of the linear calibration function | Atcelts |
15665 | ISO 8466-2:1993 | Ūdens kvalitāte - Kalibrēšana, analītisko metožu novērtēšana un izpildījuma raksturlielumu noteikšana - 2.daļa: Kalibrēšana nelineāru otrās kārtas kalibrēšanas funkciju gadījumā | Atcelts |
15665 | ISO 8466-2:1993 | Qualité de l'eau — Étalonnage et évaluation des méthodes d'analyse et estimation des caractères de performance — Partie 2: Stratégie d'étalonnage pour fonctions d'étalonnage non linéaires du second degré | Atcelts |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 341 ieraksta(-iem).