Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11178LVS EN ISO 5378:1994Cietes un to atvasinājumu produkti - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Spektrofotometriskā metodeStandarts spēkā
11463LVS 280:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšanaStandarts spēkā
11708LVS 357:2003Erukskābes satura noteikšana pārtikai paredzētajos taukos un eļļās, kā arī pārtikas produktos, kas satur pievienotus taukus un eļļasStandarts spēkā
11741LVS EN ISO 5555:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Paraugu noņemšanaStandarts spēkā
11368LVS 256:2000Cukuri - Analīžu metodes - Polarizācijas noteikšanaStandarts spēkā
11750LVS 353:2003Kafijas un cigoriņu ekstraktiStandarts spēkā
11187LVS EN ISO 11212-2:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu saturs - 2.daļa: Dzīvsudraba satura noteikšana ar atoma absorbcijas spektrometrijuStandarts spēkā
11483LVS 298:2000Aitas gaļas liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
11176LVS EN ISO 1666:1997Ciete - Mitruma satura noteikšana ar kaltēšanas metodiStandarts spēkā
11480LVS 281:2000Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 120 ieraksta(-iem).