Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11183LVS EN ISO 11214:1996Modificētā ciete - Karboksilgrupu satura noteikšana oksidētā cietēStandarts spēkā
10414LVS 186:1999Piens un piena produkti - Areometriskā blīvuma noteikšanas metodeStandarts spēkā
10426LVS 253:2000Cukuri - Analīžu metodes -Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Lanē un Einona konstanto tilpumu modifikācija)Standarts spēkā
10447LVS 274:2000Labība - Analīžu metodes - "Krišanas skaitļa" kā alfa-amilāzes aktivitātes noteikšana graudos un miltos pēc Hagberga-Pertena metodesStandarts spēkā
11465LVS 278:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudosStandarts spēkā
11178LVS EN ISO 5378:1994Cietes un to atvasinājumu produkti - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Spektrofotometriskā metodeStandarts spēkā
10448LVS 271:2000Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudosStandarts spēkā
10446LVS 277:2000Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11188LVS EN ISO 11212-4:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu daudzums - 4.daļa: Kadmija satura noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizācijuStandarts spēkā
10427LVS 250:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Berlīnes institūta metode)Standarts spēkā
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 120 ieraksta(-iem).