Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10168LVS 194:1999 /AC:2003Liellopu liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
10355LVS 211:1999 /A1:2000MelonesAtcelts
10356LVS 213:1999 /A1:2000PlūmesAtcelts
10357LVS 214:1999 /A1:2000Galda vīnogasAtcelts
10358LVS 234:1999 /A1:2000TomātiAtcelts
10359LVS 235:1999 /A1:2000ZiedkāpostiAtcelts
10360LVS 236:1999 /A1:2000Zirņi pākstīsAtcelts
10403LVS EN ISO 3947:1994Dabīgās vai modificētās cietes - Kopējā tauku satura noteikšanaStandarts spēkā
10404LVS EN ISO 8292:1995Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Cieto tauku daudzuma noteikšana - Pulsējošā kodolmagnētiskā rezonanses metodeAtcelts
10405LVS EN ISO 11212-3:1997Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Smago metālu noteikšana - 3.daļa: Svina daudzuma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizācijuStandarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 120 ieraksta(-iem).