Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10414LVS 186:1999Piens un piena produkti - Areometriskā blīvuma noteikšanas metodeStandarts spēkā
10415LVS 174:1999Piens - Inhibitoru klātbūtnes noteikšanas metodesAtcelts
10416LVS 178:1999Piens un piena produkti - Testa paraugu un atšķaidījumu sagatavošana mikrobioloģiskai izmeklēšanaiAtcelts
10426LVS 253:2000Cukuri - Analīžu metodes -Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Lanē un Einona konstanto tilpumu modifikācija)Standarts spēkā
10427LVS 250:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Berlīnes institūta metode)Standarts spēkā
10428LVS 247:2000Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējotStandarts spēkā
10446LVS 277:2000Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
10447LVS 274:2000Labība - Analīžu metodes - "Krišanas skaitļa" kā alfa-amilāzes aktivitātes noteikšana graudos un miltos pēc Hagberga-Pertena metodesStandarts spēkā
10448LVS 271:2000Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudosStandarts spēkā
10455LVS 300:2000RedīsiAtcelts
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 120 ieraksta(-iem).