Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11617LVS ISO 5544:2002Kazeīni - “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode)Atcelts
11626LVS ISO 5546:2002Kazeīni un kazeināti - pH noteikšana (References metode)Atcelts
11628LVS ISO 5547:2002Kazeīni - Brīvā skābuma noteikšana (References metode)Atcelts
11629LVS ISO 5548:2002Kazeīni un kazeināti - Laktozes satura noteikšana - Fotometriskā metodeAtcelts
11691LVS 403:2002Labība - Analīžu metodes - Sedimentācijas vērtības noteikšana kviešu graudos un miltos (saskaņā ar Zeleny)Standarts spēkā
11708LVS 357:2003Erukskābes satura noteikšana pārtikai paredzētajos taukos un eļļās, kā arī pārtikas produktos, kas satur pievienotus taukus un eļļasStandarts spēkā
11718LVS EN ISO 663:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Nešķīstošo piemaisījumu satura noteikšanaAtcelts
11741LVS EN ISO 5555:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Paraugu noņemšanaStandarts spēkā
11750LVS 353:2003Kafijas un cigoriņu ekstraktiStandarts spēkā
11944LVS ISO 3310-1:2005Pārbaudes sieti - Tehniskās prasības un testēšana - 1.daļa: Metāliska auduma pārbaudes sietiAtcelts
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 120 ieraksta(-iem).