LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
11468 | LVS 273:2000 | Labība - Analīžu metodes - Graudu tilpummasas noteikšana | Atcelts |
11469 | LVS 272:2000 | Labība - Analīžu metodes - Graudu mitruma noteikšana | Standarts spēkā |
11480 | LVS 281:2000 | Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšana | Standarts spēkā |
11483 | LVS 298:2000 | Aitas gaļas liemeņu klasifikācija | Standarts spēkā |
11484 | LVS 302:2000 | Avenes | Atcelts |
11489 | LVS 301:2000 | Rabarberi | Atcelts |
11490 | LVS 304:2000 | Kultivētas sēnes (šitakē) | Atcelts |
11491 | LVS EN ISO 13366-1:1997 /AC:2000 | Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 1.daļa. Mikroskopiskā metode | Atcelts |
11496 | LVS 299:2000 | Mājputnu gaļa | Standarts spēkā |
11616 | LVS ISO 5739:2002 | Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšana | Atcelts |
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 120 ieraksta(-iem).