Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11371LVS 252:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru vai glikozes ekvivalentu (Lufa - Šorla metode)Standarts spēkā
11372LVS 251:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Knighta un Allena metode)Standarts spēkā
11373LVS 249:2000Cukuri - Analīžu metodes - Kopīgās sausnes noteikšana (Refraktometriskā metode)Standarts spēkā
11374LVS 248:2000Cukuri - Analīžu metodes - Sausnes noteikšana (Vakuuma žāvēšanas metode)Standarts spēkā
11456LVS 270:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu paraugu noņemšanaAtcelts
11463LVS 280:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšanaStandarts spēkā
11464LVS 279:2000Labība - Analīžu metodes - Kaitēkļu invāzijas noteikšanaStandarts spēkā
11465LVS 278:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudosStandarts spēkā
11466LVS 276:2000Labība - Analīžu metodes - Pelnvielu noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11467LVS 275:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa satura un kvalitātes noteikšana kviešu graudos un miltosStandarts spēkā
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 120 ieraksta(-iem).