LVS/STK/08
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 10962 | LVS 281:2000 /AC:2006 | Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšana | Standarts spēkā |
| 10956 | LVS 273:2000 /A1:2002 | Labība - Analīžu metodes - Graudu tilpummasas noteikšana | Atcelts |
| 10782 | LVS EN ISO 5508:1995 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Taukskābju metilesteru analīze ar gāzu hromatogrāfiju | Atcelts |
| 10504 | LVS EN ISO 8420:2003 | Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Polāro savienojumu daudzuma noteikšana | Standarts spēkā |
| 10496 | LVS 352:2002 | Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodes | Standarts spēkā |
| 10488 | LVS ISO 5549:2002 | Kazeīni un kazeināti - Olbaltumvielu satura noteikšana (References metode) | Atcelts |
| 10487 | LVS ISO 5543:2002 | Kazeīni un kazeināti - Tauku satura noteikšana - Gravimetriskā metode (References metode) | Atcelts |
| 10486 | LVS ISO 5545:2002 | Fermenta kazeīni un kazeināti - Pelnu noteikšana (References metode) | Atcelts |
| 10483 | LVS ISO 5550:2002 | Kazeīni un kazeināti - Ūdens satura noteikšana (References metode) | Atcelts |
| 10456 | LVS 303:2000 | Kartupeļi | Atcelts |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 120 ieraksta(-iem).
