LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
10168 | LVS 194:1999 /AC:2003 | Liellopu liemeņu klasifikācija | Standarts spēkā |
10403 | LVS EN ISO 3947:1994 | Dabīgās vai modificētās cietes - Kopējā tauku satura noteikšana | Standarts spēkā |
11750 | LVS 353:2003 | Kafijas un cigoriņu ekstrakti | Standarts spēkā |
10428 | LVS 247:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējot | Standarts spēkā |
11185 | LVS EN ISO 5377:1994 | Cietes hidrolīzes produkti - Reducēšanas spējas un dekstrozes ekvivalenta noteikšana - Leina un Einona konstantu titra metode | Standarts spēkā |
11179 | LVS EN ISO 5381:1994 | Cietes hidrolīzes produkti - Ūdens satura noteikšana - Modificētā Karla Fišera metode | Standarts spēkā |
11708 | LVS 357:2003 | Erukskābes satura noteikšana pārtikai paredzētajos taukos un eļļās, kā arī pārtikas produktos, kas satur pievienotus taukus un eļļas | Standarts spēkā |
10496 | LVS 352:2002 | Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodes | Standarts spēkā |
11373 | LVS 249:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Kopīgās sausnes noteikšana (Refraktometriskā metode) | Standarts spēkā |
11372 | LVS 251:2000 | Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Knighta un Allena metode) | Standarts spēkā |
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 120 ieraksta(-iem).