Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10426LVS 253:2000Cukuri - Analīžu metodes -Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Lanē un Einona konstanto tilpumu modifikācija)Standarts spēkā
10447LVS 274:2000Labība - Analīžu metodes - "Krišanas skaitļa" kā alfa-amilāzes aktivitātes noteikšana graudos un miltos pēc Hagberga-Pertena metodesStandarts spēkā
10448LVS 271:2000Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudosStandarts spēkā
10446LVS 277:2000Labība - Analīžu metodes - Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktosStandarts spēkā
11188LVS EN ISO 11212-4:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu daudzums - 4.daļa: Kadmija satura noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizācijuStandarts spēkā
10427LVS 250:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Berlīnes institūta metode)Standarts spēkā
10168LVS 194:1999 /AC:2003Liellopu liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
10403LVS EN ISO 3947:1994Dabīgās vai modificētās cietes - Kopējā tauku satura noteikšanaStandarts spēkā
10428LVS 247:2000Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējotStandarts spēkā
10496LVS 352:2002Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodesStandarts spēkā
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 120 ieraksta(-iem).