Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10168LVS 194:1999 /AC:2003Liellopu liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
10403LVS EN ISO 3947:1994Dabīgās vai modificētās cietes - Kopējā tauku satura noteikšanaStandarts spēkā
11750LVS 353:2003Kafijas un cigoriņu ekstraktiStandarts spēkā
10428LVS 247:2000Cukuri - Analīžu metodes - Masas zudumu noteikšana žāvējotStandarts spēkā
11185LVS EN ISO 5377:1994Cietes hidrolīzes produkti - Reducēšanas spējas un dekstrozes ekvivalenta noteikšana - Leina un Einona konstantu titra metodeStandarts spēkā
11179LVS EN ISO 5381:1994Cietes hidrolīzes produkti - Ūdens satura noteikšana - Modificētā Karla Fišera metodeStandarts spēkā
11708LVS 357:2003Erukskābes satura noteikšana pārtikai paredzētajos taukos un eļļās, kā arī pārtikas produktos, kas satur pievienotus taukus un eļļasStandarts spēkā
10496LVS 352:2002Cukurbietes rūpnieciskai pārstrādei - Kvalitātes prasības - Analīžu metodesStandarts spēkā
11373LVS 249:2000Cukuri - Analīžu metodes - Kopīgās sausnes noteikšana (Refraktometriskā metode)Standarts spēkā
11372LVS 251:2000Cukuri - Analīžu metodes - Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot kā invertcukuru (Knighta un Allena metode)Standarts spēkā
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 120 ieraksta(-iem).