LVS/STK/08
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
11463 | LVS 280:2000 | Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšana | Standarts spēkā |
10504 | LVS EN ISO 8420:2003 | Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Polāro savienojumu daudzuma noteikšana | Standarts spēkā |
11708 | LVS 357:2003 | Erukskābes satura noteikšana pārtikai paredzētajos taukos un eļļās, kā arī pārtikas produktos, kas satur pievienotus taukus un eļļas | Standarts spēkā |
10962 | LVS 281:2000 /AC:2006 | Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšana | Standarts spēkā |
11464 | LVS 279:2000 | Labība - Analīžu metodes - Kaitēkļu invāzijas noteikšana | Standarts spēkā |
11186 | LVS EN ISO 11212-1:1997 | Ciete un atvasinātie produkti - Smago metālu saturs - 1.daļa: Arsēna satura noteikšana ar atomu absorbcijas spektrometriju | Standarts spēkā |
10405 | LVS EN ISO 11212-3:1997 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Smago metālu noteikšana - 3.daļa: Svina daudzuma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizāciju | Standarts spēkā |
11008 | LVS 271:2000 /AC:2001 | Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudos | Standarts spēkā |
11465 | LVS 278:2000 | Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudos | Standarts spēkā |
10414 | LVS 186:1999 | Piens un piena produkti - Areometriskā blīvuma noteikšanas metode | Standarts spēkā |
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 120 ieraksta(-iem).