Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11008LVS 271:2000 /AC:2001Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudosStandarts spēkā
11175LVS EN 1185:1994Ciete un tās atvasinājumi - Sēra dioksīda daudzuma noteikšana - Skābes metodeStandarts spēkā
11184LVS EN ISO 3593:1994Ciete - Pelnvielu noteikšanaStandarts spēkā
11183LVS EN ISO 11214:1996Modificētā ciete - Karboksilgrupu satura noteikšana oksidētā cietēStandarts spēkā
11178LVS EN ISO 5378:1994Cietes un to atvasinājumu produkti - Slāpekļa satura noteikšana ar Kjeldāla metodi - Spektrofotometriskā metodeStandarts spēkā
11463LVS 280:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšanaStandarts spēkā
11708LVS 357:2003Erukskābes satura noteikšana pārtikai paredzētajos taukos un eļļās, kā arī pārtikas produktos, kas satur pievienotus taukus un eļļasStandarts spēkā
11741LVS EN ISO 5555:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Paraugu noņemšanaStandarts spēkā
11368LVS 256:2000Cukuri - Analīžu metodes - Polarizācijas noteikšanaStandarts spēkā
11187LVS EN ISO 11212-2:1997Ciete un cietes atvasinājumi - Smago metālu saturs - 2.daļa: Dzīvsudraba satura noteikšana ar atoma absorbcijas spektrometrijuStandarts spēkā
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 120 ieraksta(-iem).