Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11463LVS 280:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu smaržas un krāsas noteikšanaStandarts spēkā
10504LVS EN ISO 8420:2003Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas - Polāro savienojumu daudzuma noteikšanaStandarts spēkā
11708LVS 357:2003Erukskābes satura noteikšana pārtikai paredzētajos taukos un eļļās, kā arī pārtikas produktos, kas satur pievienotus taukus un eļļasStandarts spēkā
10962LVS 281:2000 /AC:2006Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11464LVS 279:2000Labība - Analīžu metodes - Kaitēkļu invāzijas noteikšanaStandarts spēkā
11186LVS EN ISO 11212-1:1997Ciete un atvasinātie produkti - Smago metālu saturs - 1.daļa: Arsēna satura noteikšana ar atomu absorbcijas spektrometrijuStandarts spēkā
10405LVS EN ISO 11212-3:1997Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Smago metālu noteikšana - 3.daļa: Svina daudzuma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometru ar elektrotermālo atomizācijuStandarts spēkā
11008LVS 271:2000 /AC:2001Labība - Analīžu metodes - Piemaisījumu noteikšana labību graudosStandarts spēkā
11465LVS 278:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudosStandarts spēkā
10414LVS 186:1999Piens un piena produkti - Areometriskā blīvuma noteikšanas metodeStandarts spēkā
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 120 ieraksta(-iem).