Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11616LVS ISO 5739:2002Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšanaAtcelts
11496LVS 299:2000Mājputnu gaļaStandarts spēkā
11491LVS EN ISO 13366-1:1997 /AC:2000Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 1.daļa. Mikroskopiskā metodeAtcelts
11490LVS 304:2000Kultivētas sēnes (šitakē)Atcelts
11489LVS 301:2000RabarberiAtcelts
11484LVS 302:2000AvenesAtcelts
11483LVS 298:2000Aitas gaļas liemeņu klasifikācijaStandarts spēkā
11480LVS 281:2000Ātri sasaldēto pārtikas produktu temperatūras noteikšanaStandarts spēkā
11469LVS 272:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu mitruma noteikšanaStandarts spēkā
11468LVS 273:2000Labība - Analīžu metodes - Graudu tilpummasas noteikšanaAtcelts
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 120 ieraksta(-iem).