Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11327LVS 224:1999ĶiplokiAtcelts
11318LVS 233:1999SpinātiAtcelts
10358LVS 234:1999 /A1:2000TomātiAtcelts
10359LVS 235:1999 /A1:2000ZiedkāpostiAtcelts
10360LVS 236:1999 /A1:2000Zirņi pākstīsAtcelts
10488LVS ISO 5549:2002Kazeīni un kazeināti - Olbaltumvielu satura noteikšana (References metode)Atcelts
11173LVS EN ISO 661:1995Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Analizējamā parauga sagatavošanaAtcelts
11346LVS 205:1999AprikozesAtcelts
11347LVS 204:1999Āboli un bumbieriAtcelts
11174LVS EN ISO 663:1995Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Nešķīstošo piemaisījumu satura noteikšanaAtcelts
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 120 ieraksta(-iem).